Søk på jobb

Begynn en suksessfull karriere

Å jobbe i Sales Support handler om å skape resultater sammen med både kolleger og oppdragsgivere. En av hjørnesteinene i vår virksomhet er et stimulerende arbeidsmiljø som bidrar til individuell utvikling og vekst, både fra et faglig så vel som et personlig perspektiv.

Vi er alltid på jakt etter flotte mennesker

Salg handler om å påvirke andre mennesker positivt. Å være en god salgsrepresentant handler mer om holdning, personlighet og drive enn formelle kvalifikasjoner. Du er mest sannsynlig en utadvendt og handlingsorientert person som jobber i et service yrke hvor fart og utfordringer er essensen i arbeidsdagen. Kanskje har du allerede en bakgrunn i salg, eller jobber for tiden i en butikk.

Søk på jobb. Se hvordan under.

Aktuelle ledige stillinge:

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

Send inn din søknad

Vennligst send inn din søknad, enten for en bestemt stilling eller som en åpen søknad for fremtidige muligheter, og lagre det i ett dokument (PDF eller Word).

Pass på at søknaden inneholder all informasjon du mener er relevant for oss, for eksempel:

 • Personlige fakta – Navn, alder, adresse, mail, mobil, etc.
 • Kort personlig brev – Hvilken jobb du søker på (en bestemt stilling eller en framtidig mulighet), hvorfor du er interessert i å jobbe for oss, om du er villig til å flytte på deg, og alt annet du tror vil være nyttig for oss å vite om deg.
 • CV – Sørg for at den inneholder relevante fakta om tidligere stillinger, hvilke selskaper, hvor lenge du jobbet, dine viktigste arbeidsoppgaver og resultater, og til slutt utdanning og andre viktige erfaringer.

Navngi dokumen


  Last opp fil*

  Våre oppdrag

  Sales Support er Norges ledende salgspartner med mer enn 50 sterke merkevarer i vår portefølje. Vi tror på åpenhet og langsiktige samarbeid som grunnlag for å bygge en vellykket salgsvirksomhet.

  Med kvalitetsarbeid øker vi salget ditt!

  Våre profesjonelle selgere skaper langsiktige bærekraftige resultater på en kostnadseffektiv måte. Hver dag.