Passion for in-store execution

Sales Support er Nordens ledende field sales selskap.Vi er 100% dedikert til å representere oppdragsgiverens produkter og merker på best mulig profesjonell måte, ved å tilføre økt verdi i hvert butikkbesøk og på en måte som kan påvirke forbrukers kjøpsbeslutning.

ET LEDENDE NORDISK FIELD SALES SELSKAP

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sales Support er et ledende og raskt voksende field sales selskap med et godt fotfeste i dagligvaremarkedet.
Vi har spesialisert oss innen field sales og representerer en sterk portefølje av kjente merkevarer. Med våre profesjonelle, kompetente og motiverte selgere skaper vi langsiktige og varige resultater på en kostnadseffektiv måte. Hver dag.


Les mer om hvordan vi arbeider
Salessupport passion för butiksförsäljning

Passion for in-store execution

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De fleste kjøpsbeslutninger skjer i butikk, noe som understreker viktigheten av å ha dyktige selgere, som en viktig faktor for å forsvare og utvikle merkevarens posisjon.

Et samarbeide med Sales Support gir deg en sterk og anerkjent partner til å ta vare på dine interesser på butikknivå, og å representere din merkevare og produkter med kompetanse og engasjement.

VÅRE OPPDRAG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sales Support er Nordens ledende field sales selskap: Vi er partner med en rekke sterke merkevarer som spenner fra sterke veletablerte globale brands til nylanserte raskt voksende merkevarer. Felles for alle våre partnere er viljen til å utvikle salgsarbeidet sammen med en kompetent og lidenskapelig field sales organisasjon.